We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus
/

Ons aanbod voor Nankang Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model


Nankang zomerbanden – voordelige banden voor de zomer

Nankang zomerbanden worden in Taiwan gemaakt door de Nankang Rubber Tire Corporation. Het bedrijf werd in 1959 opgericht en maakt tot op de dag van vandaag autobanden, motorbanden, SUV banden, busbanden en banden voor bedrfijswagens. Het motto van Nankang is: Integriteit, pragmatisch & innovatief. Met een eigen R&D afdeling is Nankang in staat om steeds innovatieve banden te maken die anders zijn dan die van de concurrent. Tegelijkertijd werkt Nankang voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit om zo de klanttevredenheid te verhogen. Nankang beschikt over 2 fabrieken: 1 in Taiwan en 1 in China. Van daaruit levert het bedrijf banden naar meer dan 100 landen wereldwijd.

In Nederland zijn Nankang banden inmiddels al een aantal jaren te koop. Nankang staat bekend vanwege de lage prijs, het zijn relatief goedkope banden om aan te schaffen. Hoewel de kwaliteit niet vergelijkbaar is met premium banden, zijn Nankang banden een prima keuze als je een klein budget hebt of niet veel kilometers maakt met je auto. Nankang innoveert doorlopend, wat betekent dat er ook steeds nieuwe modellen banden op de markt verschijnen. De zomerbanden van Nankang zijn o.a. De Econex , de Green Sport Eco 2+ en de Toursport band. Nankang heeft ook speciale high performance banden voor moderne auto's.

Heb jij de montage van je Nankang zomerbanden al geregeld?

Als de temperaturen weer stijgen en het voorjaar begint, dan wordt het weer tijd voor nieuwe zomerbanden. Laat je winterbanden afmonteren en kijk voor een betaalbare nieuwe banden- of wielset op banden-guru.be. Bij ons kun je terecht voor zomerbanden van Nokian in verschillende prijsklasses en voor een mooie set bijpassende velgen.

Maak je keuze uit onze stalen velgen en aluminium velgen die je voor een leuke prijs kunt kopen in onze velgenshop. Maak samen met een paar Nankang zomerbanden je eigen wielset en laat deze daarna voor een vast en laag bedrag monteren bij een van onze montagepunten. Maak je gebruik van onze montageservice dan bezorgen wij je banden of wielen gratis bij de gekozen garage. Zo ben je altijd verzekerd van een snellen en goedkope montage van je nieuwe banden bij jou in de buurt. Door ons uitgebreide netwerk van montagepartners heb je keuze uit maar liefst 2.000 garages en mobiele montageservices. Zo lukt het dus altijd wel met de montage en bovendien hoef je dan niet meer apart allerlei garages te gaan bellen. Dat scheelt weer kostbare tijd.