We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Nankang Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Nankang is een Chinese bandenfabrikant die na haar oprichting in 1955 al gauw verhuisde naar Taiwan vanwege de enorme groei. Het grote succes heeft het bedrijf onder meer te danken aan  de continue focus op innovatie en vernieuwing. Tevens schenkt de bandenreus veel aandacht aan technische kwaliteit en milieuvriendelijk. Hoewel voor Nankang banden een duurzaam rubbersoort wordt gebruikt, merkt men dit niet aan de prijs. Naast optimale veiligheid en een geweldige handling, streeft de Aziatische bandenreus een goede prijs-kwaliteitverhouding na.

Nankang banden worden aangeboden in verschillende soorten en maten. Een van de betere onder de winterbanden is de Nankang Snow Viva SV 2. Dit is de band die uitstekend presteert onder alle weersomstandigheden. Perfecte grip bieden op een besneeuwd of beijzeld wegdek is daarom geen enkel probleem. Een van de Nankang banden die kwaliteit levert in de zomer, is de Nankang Ultra Sport NS 2. Van alle zomerbanden, blinkt deze band uit in het bieden van goede houvast op droge wegen. Wilt u een aangename en duurzame rit beleven voor een aantrekkelijke prijs, dan bent u bij Nankang aan het juiste adres!