We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Contactgegevens

banden-guru.be is een internetdienst van Delticom AG, Hannover, Duitsland.

Als u vragen heeft over uw bandenaankoop, bandenmontage, technische problemen, productproblemen of informatie over het bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Hieronder vindt u een overzicht van onze hulpgebieden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Vragen over het kopen van banden en ons aanbod

Status van uw bestelling

Problemen met uw bestelling

Bandenmontage / Montagepartners

Antwoord niet gevonden? – Wij kijken uit naar uw bericht

Hebben we u nog niet geholpen? U kunt ons ook telefonisch bereiken.

  • +3278486811 (maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur)

Informatie over klachtenprocedures

De EU heeft een online portaal opgezet om ontevreden klanten te helpen. Als u een klacht heeft over goederen of diensten die u via internet bij ons hebt gekocht, vindt u een neutrale geschillenbeslechtingsdienst op http://ec.europa.eu/consumers/odr om een buitengerechtelijke regeling te treffen. Let op dat er momenteel (vanaf 01.02.2017) geen instanties voor geschillenbeslechting zijn voor sommige industrieën en in sommige landen. Daarom is het mogelijk dat u als consument deze portal niet kunt gebruiken om geschillen met ons in deze landen op te lossen.

Meer informatie is te vinden op het online portaal van de EU. We zijn niet verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een bemiddelingsinstantie voor consumenten. We zijn echter in principe bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Ons adres:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Duitsland
Telefoon: +3278486811 (maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur)
Fax: 0049 89 20 80 80 821

Voorzitter van de Raad van Commissarissen: Alexander Gebler
Directeuren: Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Torsten Pötzsch, Andreas Prüfer
Hoofdkantoor: Hannover, Germany
Registratienummer: AG Hannover, Germany HRB 58026
BTW-nummer: BE0876359663

Naam van de bank: Commerzbank AG Brussels,IBAN: BE50179631469418,BIC/Swift: COBABEBBXXX

Stuur alstublieft geen banden naar dit adres. Helaas kunnen we ze hier niet accepteren. Bel ons of gebruik ons contactformulier.