We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Westlake banden aanbiedingen

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Westlake banden, de nummer 1 uit China

Westlake banden is een relatief jonge onderneming, ze bestaan sinds 1958. Het is daarom kenmerkend dat ze nu al de nummer 1 bandenleverancier in China zijn. Ze hebben dit bereikt door een nauwe samenwerking met leveranciers en klanten. Door aandachtig naar automerken en consumenten te luisteren heeft dit merk zich een plaats in de top 10 bandenfabrikanten van de wereld kunnen vechten. Westlake importeert hun testapparatuur uit Duitsland, de Verenigde Staten en Japan. De strenge eisen die ze vervolgens stellen aan productie zijn niet onopgemerkt gebleven. Ze mogen onder andere Volvo tot hun klantenkring rekenen. Kijkt u bij ons online voor de beste prijs voor Westlake. Let erop dat u de juiste bandenmaat bestelt, meer informatie hierover vindt u in de handleiding van uw auto.

Westlake banden, een verstandige en goedkope keuze

Bestel uw nieuwe banden eenvoudig en snel op banden-guru.be. U kunt bij ons terecht voor nieuwe prijsvechters zoals Westlake maar ook voor de vertrouwde nummer één, Michelin. Zorg er in ieder geval voor dat u voor een band kiest die goed uit de test komt, dan weet u zeker dat hij veilig is. Bestel bij ons en wij bezorgen uw nieuwe banden gratis en snel. U loopt daarbij geen enkel risico. Als u niet tevreden bent kunt u de banden binnen 30 dagen retourneren aan ons.