We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Vredestein banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Vredestein banden komen oorspronkelijk uit Nederland. Onze noorderburen begonnen in 1909 met het produceren van rubberartikelen, maar hebben zich de laatste jaren gefocust op de autobandenbranche.  Dit is niet onopgemerkt gebleven aangezien Vredestein nu een van de grootste spelers tussen de A-merken is. Dit komt ondere andere door de samenwerking met Giorgetto Giugiaro. Hij is een topontwerper van designbanden voor auto’s zoals de Maserati 3200GT en de Alfa Romeo Brera. De klasse die de ontwerper laat zien in zijn werk, komt eveneens tot uiting in de Vredestein banden.  Giugiaro is namelijk niet voor niets uitgeroepen tot auto-ontwerper van de eeuw.

Vredestein banden staan niet alleen bekend om hun design, maar ook om hun kwaliteit. Vooral de zomerbanden van Vredestein presteren uitmuntend. Zo is de Vredestein Sportrac 3 een van de uitblinkers onder de zomerbanden vanwege zijn goede wegligging, hoog tractievermogen en korte remweg. De Vredestein Snowtrac 3 waarborgt dezelfde kwaliteit in de winter. Met betrekking tot de all season banden is de Vredestein Quatrac 3 een echte aanrader. Door zijn unieke profiel levert de band kwaliteit onder alle weersomstandigheden. Wie voor Vredestein banden kiest, ontvangt design en kwaliteit!