We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Uniroyal banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Bandenproducent Uniroyal is met zijn Belgische roots echt iets om trots op te zijn. Door hun jarenlange expertise zijn ze een gevestigde waarde in de bandenmarkt. Uniroyal banden staan vooral bekend als de regenband bij uitstek. Dankzij hun richtinggebonden banden en uitgekiend profiel zorgen ze voor een optimale waterafvoer om zo aquaplaning zo goed mogelijk tegen te gaan. Regenbanden zijn in essentie zomerbanden die door technologische ingrepen buitengewoon goed presteren bij regen.

Uniroyal heeft natuurlijk nog veel meer in huis dan alleen maar regenbanden. Door een fusie met het Duitse Continental hebben beide merken hun kennis alleen maar kunnen uitbreiden en hebben ze nu elk een ijzersterk gamma in alle segmenten. Uniroyal banden hebben dus zeker hun voordeel gehaald uit de fusie, en dat vooral op gebied van winterbanden.

Een van de toppers in het assortiment is de Uniroyal Rainexpert. Met zijn hoekvormige groeven geeft hij het nodige weerwerk bij nat weer. Het grotere loopvlak van de Rainexpert zorgt voor een stevigere grip en een snellere waterafvoer waardoor aquaplaning geen kans krijgt. Hierdoor is en blijft hij de kampioen onder de Uniroyal banden.

Een uitstekend voorbeeld van een winterband van het merk is de Uniroyal MS Plus 6. Ondanks dat zijn beste prestaties op nat wegdek geleverd worden, heeft deze band ook de nodige expertise op sneeuw en ijs. Met een korte remweg en een uitstekende tractie kan u met deze uitblinker onder de Uniroyal banden niet mis gaan!