We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Toyo banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

De Japanse bandenfabrikant opende in 1945 haar deuren en werd in 1963 voor het eerst geïntroduceerd op de Amerikaanse markt. Vandaag is de producent actief in meer dan honderd landen, zo ook in België. Tevens worden de banden van de Japanse wereldspeler standaard geplaatst onder de auto’s  van Lexus, Mazda, Toyota en Nissan. Toyo banden staan bekend om hun goede kwaliteit en hoogwaardige prestaties.

Toyo heeft overigens een divers assortiment winterbanden die ze aanbieden voor bedrijfswagens en personenwagens. De Toyo banden leveren uitstekende resultaten door de speciale technologieën die worden toegepast. Zo is er o.a. de ‘Silent wall’-technologie die de luchtstroom verstoort door het gebruik van vertanding op de groeven. Het effect: een lage geluidsproductie. Verder wordt bij een andere techniek het rubber gemengd met koolzuurpoeder dat afkomstig is van bamboe.  Vanwege het hoge absorptiegehalte hebben de banden een uitmuntende grip op sneeuw en op nat wegdek. Of u nu een sportieve, een comfortabele, of een duurzame automobilist bent, u vindt altijd de perfecte Toyo banden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren.

Veiligheid en duurzaamheid zijn de hoofdpunten waar Toyo zich op concentreert. Dat doel werpt zeker zijn vruchten af aangezien verschillende onafhankelijke tests goede prestaties tonen. In vergelijking met andere winterbanden op de markt, behaalt de Toyo Snowprox S953, in het bijzonder, zeer mooie scores. Garantie op optimaal rijcomfort, vanwege zijn lage geluidsproductie, absorptie van onregelmatigheden op asfalt en een goede grip bij sneeuw. Toyo banden staan gelijk aan een autorit vol rijgemak.