We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Torque banden aanbiedingen

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Torque banden voor bus, truck en auto

Torque banden staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en waar voor je geld. Het hoofdkantoor van Torque banden is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Torque heeft een volledig assortiment van autobanden, vrachtwagenbanden en eigen stalen vrachtwagenwielen die afzonderlijk of inclusief band kunnen worden geleverd. Torque Banden worden gemaakt in een state-of-the-art fabriek waar de nieuwste bandenmontagetechnieken wordt gebruikt. Vernieuwende bandenontwerpen en bandentesten zorgen er samen met nauwkeurige kwaliteitssystemen voor dat de Torque banden voldoen aan alle geldende Europese wetgeving. De Torque autobanden zijn gemaakt om beter te presteren dan premium-bandenmerken terwijl de prijs lager is. De vrachtwagenbanden van Torque zijn perfect voor middellange tot lange afstanden zowel buiten de stad als in de stad.

Torque banden voor lange en korte afstanden

Met de Torque banden kun jesud prima vooruit met je vrachtwagen, bus of auto. Bestellen van deze autobanden is heel eenvoudig. Dat doe je gewoon op banden-guru.be. Ons assortiment Torque banden is uitgebreid zodat je zelf kunt kiezen welke band het beste past. Onze bandenzoeker helpt je daarbij om de juiste maat te vinden. Geef bij je bestelling meteen op waar je de banden wilt laten monteren en wij zorgen dat je nieuwe bandenset rechtstreeks bij het montagepunt wordt bezorgd.