We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Star Performer banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Het Nederlandse bandenmerk Star Performer wil kwaliteit aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Niettemin stelt de fabrikant bij de productie van zijn banden rijveiligheid altijd als hoogste eis voorop. Star Performer banden worden immers ontwikkeld volgens de meest geavanceerde technische methoden!

Kenmerken van Star Performer banden

Star Performer banden gelden als high performance banden met een uitgesproken hedendaags en aantrekkelijk design. De banden, geproduceerd in West-Europa, bundelen een reeks innovatief-technische methoden tot een exclusief product. Ze kennen daarenboven een unieke prijs-kwaliteitverhouding!

Vele voordelen voor een lage prijs

Als toppers onder de goedkope banden hebben Star Performer banden allereerst een uiterst vernieuwend profiel, waarmee rijden op een nat wegdek een koud kunstje wordt en aquaplaning niet langer een risico vormt. Verder ondersteunt ook de ‘Hi-structure’-samenstelling van de banden een uitmuntende grip op een nat wegdek. Als extra voordeel zorgt die structuur voor gelijkmatige wrijvingsslijtage. De karakteristiek brede centrale rib van de banden garandeert dan weer een uitmuntende stabiliteit en zorgt voor een optimaal aanvoelen van iedere stuurbeweging. Star Performer banden zijn bovendien beschermt tegen beschadiging door de stoeprand. Een winterband die al die eigenschappen perfect weet te bundelen, is de Star Performer SPTS AS. De band staat gekend om zijn efficiënte waterafvoer, goede grip en eersteklas stabiliteit!