We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Semperit banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Semperit is het Oostenrijkse bedrijf dat sinds de oprichting in 1850 bekend staat om zijn goede kwaliteit. Niet voor niks heeft de bandengigant gekozen voor de merknaam Semperit, die letterlijk vertaald, ‘loopt altijd’ betekent. Semperit banden weten namelijk altijd topprestaties neer te zetten. Niet alleen in de zomer kan worden vertrouwd op de modellen, maar ook tijdens de koudere maanden kan worden gebouwd op de winterbanden. Met hun kleine prijsjes worden de Semperit banden beschouwd als echte toppers onder de goedkope banden.

Rijcomfort, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Semperit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Oostenrijkse producent dit terug laat komen in het gehele gamma. Zo zijn er Semperit banden voor vans, lichte vrachtwagens en voor compacte middenklassers. Ook produceert de Oostenrijkse Semperit banden voor SUV´s, bestelwagens en sedans. Echter blijft de bandenreus de markt domineren met zijn banden voor personenwagens.

Semperit banden staan garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en superieure rijprestaties. Door de samenwerking met het Duitse Continental, is Semperit perfect in staat om goede kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Uit de winterbanden collectie, is de Semperit Master Grip de band die een comfortabele rit verzekert, ongeacht de weersomstandigheden. De Semperit Speed Life is, daarentegen de topper onder de zomerbanden. Semperit banden doen waar ze voor staan: ze lopen altijd!