We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Sava Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Sava is de Sloveense bandenfabrikant die haar deuren opende in 1921. De jarenlange ervaring die het met zich meedraagt, heeft ertoe geleid dat Sava banden zeer geliefd zijn.  Sinds de samenwerking met Goodyear, is zelfs 35% van de Sloveense bandenmarkt in handen van Sava.  Hoewel dit inhoudt dat er jaarlijks 8 miljoen Sava banden worden geproduceerd, boeten ze onder geen beding in aan kwaliteit. Veiligheid en duurzaamheid staan bij de Sloveense bandenreus voorop. Daarnaast hanteert het bedrijf voor al zijn modellen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen de banden voor vrachtwagens zijn zeer scherp geprijsd, ook de Sava banden voor personenwagens hebben een klein prijskaartje.

Dat goedkoop niet altijd duurkoop betekent, bewijst het bedrijf maar weer eens met zijn uitstekende all season banden en uitblinkende zomerbanden. Met hun lage rolweerstand en hun gering brandstofverbruik dragen de modellen bij aan een beter milieu. Ook voor winterbanden kunt u terecht bij Sava. Met hun goede rijprestaties, langere levensduur en hoog comfort trotseren de goedkope winterbanden met gemak sneeuw en ijs. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de ze alle het sneeuwvloksymbool dragen. Hiermee mogen ze zich officieel tot de winterbanden rekenen. Of u nu Sava banden wil voor in de zomer of de winter, u bent altijd verzekerd van een stel goedkope banden.