We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Sailun Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Sailun banden, voor een serieus Chinees alternatief

Ook voor online Sailun banden kopen zit u bij banden-giga.nl goed. Wij zijn een trotse verkoper van dit relatief jonge merk. Sailun is opgezet in China door een aantal entrepreneurs die mogelijkheden zagen in China voor een grote bandenproducent. Het veranderende politieke klimaat en de toenemende vraag naar mobiliteit in China waren de drijfveren voor deze keuze. De gedachte was echter altijd om ook internationaal te verkopen. Sailun werkt nauw samen met de Qingdao Universiteit. Hier halen ze de beste ingenieurs vandaan. Sailun gelooft heilig in innovatie, dit wordt onderstreept door het feit dat ze tot 30% van de winst weer terug in onderzoek stoppen.

Sailun banden eenvoudig en snel online bestellen

Voor het bestellen van uw nieuwe Sailun banden hoeft u niet verder te kijken dan op banden-guru.be. Wij hebben bijvoorbeeld de Sailun Endure WS L1 voor u. Deze band is speciaal ontwikkeld voor winterse omstandigheden. Het unieke V profiel zorgt voor een effectieve afvoer van regen en sneeuw. De rubbersamenstelling voldoet tevens aan de Europese richtlijnen voor milieuvriendelijkheid, een groene band voor winters weer dus. Bestel hem bij ons en wij bezorgen gratis en snel. Tevens geven we u standaard 30 dagen bedenktijd op al uw aankopen.