We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Pneumant banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

De Duitse fabrikant van de Pneumant banden begon de productie al meer dan honderd jaar geleden. Door de jaren heen is er echter wel veel veranderd voor de fabrikant. Zo heeft deze zich inmiddels samen gevoegd met het Japanse Sumitomo Rubber Industries, Dunlop in een joint venture met Goodyear, en zijn er meer dan alleen banden in productie genomen. Zo zijn er onder meer ook huishoudelijke artikelen, draagtassen en plastic bestek sets voor kinderen op de markt gekomen onder de naam Pneumant. Dit heeft onder meer gezorgd voor een uitstekende naamsbekendheid voor de fabrikant, onder een diversiteit aan doelgroepen.

De collectie Pneumant banden is zeer divers, met zowel zomer- als winterbanden. Binnen het assortiment bevinden zich onder meer de Pneumant Tritec Sport 17" Zomerbanden (215 40 R17. De Pneumant banden bezitten stuk voor stuk een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende mate van duurzaamheid. De winterbanden zorgen voor optimale grip, ook bij sneeuw en ijs, terwijl de zomerbanden goed bestand zijn tegen hitte. Ondanks de perfecte eigenschappen van Pneumant banden, zijn deze banden toch zeer betaalbaar.