We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Nexen banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Nexen was in 1942 de eerste bandenproducent die haar deuren opende in Korea. Echter werden de eerste Nexen banden pas vervaardigd in 1956. Het Koreaanse bedrijf heeft drie doelstellingen die het altijd weet te verwezenlijkten: kwaliteit ontwikkelen, topservice leveren en een optimale prijs-kwaliteitverhouding behouden. Deze bedrijfsfilosofie heeft zijn vruchten afgeworpen aangezien Nexen banden wereldwijd verkrijgbaar zijn in 120 landen. Verder onderscheidt de bandenreus zich van zijn concurrenten door zich te focussen op het design. Voor de innoverende bandenontwerpen heeft het merk al meermaals prijzen in ontvangst mogen nemen.

Enkele Nexen banden zijn de Nexen N 9000 en de Nexen Winguard die elk voor een heel ander type wagen dienen en toch gemeenschappelijke Nexen kenmerken hebben. De Nexen N 9000 is een van de Nexen zomerbanden die met name geschikt is voor sportwagens. Met zijn ingekorte remweg, uitstekende grip en tractie is deze band ideaal voor de sportieve automobilist. Onder de Nexen winterbanden, is de Nexen Winguard ideaal voor compacte wagens. Door zijn diepere groeven in het profiel is remmen op sneeuw en ijs uitermate veilig en wordt er een betere tractie en houvast geboden. Of u nu zoekt naar zomerbanden of naar winterbanden, de Nexen banden zijn altijd gunstig geprijsd. Er bestaan geen redenen meer om te twijfelen!