We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Maxxis banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Maxxis behoort al 44 jaar tot een van de grootste spelers in de bandenbranche. Sinds 2012 staat de bandengigant zelfs in de top 10 van alle producenten wereldwijd wat natuurlijk niet zonder reden is. Maxxis loopt namelijk voorop wat betreft technische ontwikkeling en heeft zijn 9e plek tevens te danken aan de focus op veiligheid. Het bedrijf presteert het iedere keer weer om te voldoen aan de eisen van de moderne consument. De klant vraagt immers steeds vaker banden die hoge resultaten leveren met betrekking tot duurzaamheid, comfort en veiligheid.  Maxxis realiseert deze wensen niet alleen bij autobanden, maar ook bij fietsbanden, waar het in 1967 aanvankelijk mee begon.  Pas in 1974 produceerde het bedrijf de eerste autoband waarna het in rap tempo een stevige groei doormaakte. Vandaag de dag levert Maxxis banden van hoge kwaliteit in maar liefst 170 landen.

Een breed assortiment aan Maxxis banden wordt aangeboden door het bedrijf. Het aanbod beperkt zich niet tot enkel banden voor personenauto’s, maar bevat ook banden voor caravans, bestelwagens, trucks en trailers. Zo heeft Maxxis uitstekende zomer- en winterbanden voor personenwagens. Tevens brengt het bedrijf all season banden op de markt die alle een goede prijs-kwaliteitverhouding kennen.

De Maxxis MA-AS is in korte tijd een van de meest geliefde all season banden van België geworden. Dit is door zijn uitmuntende rijveiligheid niet verrassend. De band is een van de Maxxis banden die zonder twijfel getypeerd kan worden als de band voor de hele familie.