We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Landsail banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Het van oorsprong Aziatische bandenmerk Landsail heeft zich tijdens de vakbeurs Reifen 2012 voor het eerst weten te presenteren met een serie van 8 bandenmaten die voorzien zijn van een BB-label. Landsail banden hebben zich daarmee nu een sterke plaats veroverd tussen de bekende merken in het lagere segment die er naar streven om de hedendaagse kwaliteitsbewuste personenautomobilist banden aan te bieden die voldoen aan alle moderne eisen qua veiligheid comfort en milieu en bovendien goed passen binnen een beperkt budget. Sterke, veilige en betrouwbare banden voor een zo laag mogelijke prijs zijn de kernwaarden voor Landsail. In totaal telt het assortiment van Landsail zo'n 75 verschillende maten. Na de genoemde eerste 8, zullen de andere maten geleidelijk aan volgen bij het verkrijgen van een label. Gezien de prima kwaliteit laat Landsail zien zeker de strijd met andere merken aan te kunnen waarbij de prijs dus zeer gunstig afsteekt ten opzichte van de bekende A-merken.

Het totale aanbod van Landsail banden is dus best behoorlijk en het lijkt er op dat het merk zich klaarmaakt voor een sterke opmars in de toekomst waarbij nieuwe ontwikkelingen in verschillende maatvoeringen de basis van het merk nog verder zullen verstevigen met meer banden die het EU bandenlabel verdienen.

Landsail banden zijn op de goede weg met de productie van innovatieve duurzame banden die in de toekomst een rol van belang zullen blijven spelen in de autobanden branche waar, naast techniek, comfort en veiligheid, de prijs ook altijd van belang zal blijven.