We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Insa Turbo Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Insa Turbo coverbanden – een ecologische keuze

Insa Turbo banden worden in Spanje gemaakt door het gelijknamige bedrijf. Insa Turbo begon in 1988 met de productie coverbanden. Het bedrijf breidde uit en vergrootte zijn afzetmarkt in vele landen. Insa Turbo maakt gebruik van de modernste faciliteiten die strategisch zijn geplaatst over het hele Spaanse grondgebied. Het hoofdkantoor heeft meer dan 200.000 vierkante meter, waar het bedrijf een enorme voorraad kan opslaan. Het assortiment van Insa Turbo banden bestaat uit autobanden, truckbanden, winterbanden, 4x4 banden en banden voor kleine vrachtwagens. Wil je ook een ecologische band die het milieu spaart en 2x langer meegaat, kies dan voor de Insa Turbo banden.

Insa Turbo banden gaan voor de 2e ronde

Insa Turbo banden zijn dus banden met een tweede leven. Lijkt jou dit ook interessant voor jouw auto of vrachtwagen, bestel je vernieuwde banden dan op www.banden-guru.nl. Goed geprijsde banden vind je op onze site in overvloed. Toch kun je makkelijk vinden wat je zoekt met onze handige en eenvoudige zoekfunctie. Door te selecteren op merk krijg je meteen de Insa Turbo banden te zien die passen bij jouw voertuig. Bestel ze eenvoudig en maak meteen gebruik van onze montageservice als je afrekent.