We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Infinity banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Het Aziatische Infinity timmert al vele jaren aan de weg met kwalitatief uitstekend aangeschreven banden. Infinity boogt op enorm veel kennis over de productie en eigenschappen van banden. Het is op basis van die kennis en de daaruit voortkomende technologie dat Infinity haar befaamde banden produceert. Kenmerkend voor het merk is de aandacht voor de klanten en de mate waarin deze centraal staat. Het motto van het bedrijf is niet voor niets: "Infinity hecht waarde aan u."

Infinity produceert vrijwel ieder soort band. Banden voor uiteenlopende weersomstandigheden en seizoenen. Maar ook qua voertuigen is de differentiatie maximaal. Er zijn High Performance, Ultra High Performance, SUV- en winterbanden van Infinity. Daarnaast zijn er vanzelfsprekend ook Infinity banden voor busjes, vrachtwagens en overige voertuigen. Volstrekt logisch natuurlijk, want waarom zou je een succesvol een hoogwaardig product niet zo breed mogelijk aanbieden. Precies de gedachte van Infinity.

Maar wat is nou zo kenmerkend aan Infinity banden? Voorop staat dat de strengste kwaliteitseisen van toepassing zijn op de productie van alle banden van Infinity. De banden voldoen aan alle internationale standaarden zoals DOT (VS), ECE (Europa), SASO (Saudi-Arabië), en SON CAP (Nigeria).

De Infinity INF 049 is een winterband, die bekend staat voor zijn uitstekend tractievermogen en het zuinig verbruik.