We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Heidenau banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Al sinds 1946 legt het Duitse Heidenau zich toe op de productie van hoogwaardige banden. Niet alleen zijn banden voor bromfietsen, scooters en motors staan vandaag hoog aangeschreven in de internationale industrie, ook Heidenau autobanden hebben een zeer goede naam. Alle Heidenau banden staan immers wereldwijd bekend om hun deskundigheid. Het is dan ook niet verrassend dat ze vandaag sterk vertegenwoordigd zijn in de racesport. De automobilist die graag degelijke banden wil voor een klein prijsje zit eveneens goed bij de bandenfabrikant. De goedkope banden die geproduceerd worden volgens Duitse standaarden laten immers geen enkele steek vallen op kwaliteit! 

Rijkelijk aanbod aan Heidenau banden

Heidenau banden zijn er in alle soorten en maten. Daardoor bent u altijd verzekerd van de ideale band. De Duitse bandenfabrikant heeft immers een rijkelijk assortiment aan zomerbanden. Doordat Heidenau bovendien sterk inzet op kwaliteit, gaat u hartje zomer immer veilig de baan op. Dat heeft alles te maken met de ongeëvenaarde remkracht van Heidenau banden. Controle behouden is met de superieure zomerbanden geen probleem. Toch kunt u niet alleen tijdens de zomermaanden op Heidenau vertrouwen, ook in de winter heeft de gigant banden voor u klaar. De goedkope winterbanden bieden een uiterst stevige grip bij winterse omstandigheden. De koudere maanden doorkomen was met  deze winterbanden nog nooit zo eenvoudig.  Kortom, Heidenau banden maken van uw rit een echte belevenis die u zeker niet mag missen!