We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Goodyear banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Goodyear is sinds jaren een grote speler in de autobandensector. Niet alleen op de snelwegen wordt er gereden op Goodyear, ook op de circuits van NASCAR vindt men dit merk. De eerste banden op de maan waren zelfs van deze bandenreus. Hoewel Goodyear van oudsher Amerikaans is, doet het goede zaken in Europa door samen te werken met Dunlop en Fulda. De groei is zo goed dat het bijna onmogelijk is zich een bandensector zonder Goodyear voor te stellen.  Dit geldt vooral voor de zomerbanden.

Goodyear zomerbanden staan gelijk aan tientallen jaren van innovatie en technologische ontwikkelingen. Bijgevolg worden de banden door onafhankelijke tests geprezen voor hun bovengemiddelde kwaliteit. Daarnaast kent Goodyear veiligheid als belangrijkste term. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de verschillende bandennamen het woord ‘grip’ bevatten.  Een voorbeeld hiervan is de Goodyear EfficientGrip. Door de sterke focus op een goede hechting gaan de banden slijtage tegen en is Goodyear voor iedereen een juiste keuze. De bandengigant richt zich de laatste jaren ook op het milieu en brandstofbesparing waarvan de zomerband ‘EfficientGrip AA Edition’ een mooi resultaat is. Het is de band met een AA-score op het EU-bandenlabel.

Naast de EfficientGrip behoort de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 tot een van de beste zomerbanden. Hierbij werd de grip, Goodyear’s stok paardje, niet uit het oog verloren. De remweg van deze band meet drie meter korter in vergelijking met deze van de topconcurrenten. Of het nu regent of niet, de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 zorgt voor een goed wegcontact.

Verder verdient de Goodyear OptiGrip het om te worden vermeld. Het aangepaste profiel leidt tot een perfecte hechting met het asfalt tijdens droog weer. Kortom, de Goodyear banden zijn de zomerbanden voor het beste contact op de weg.