We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Gislaved banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Gislaved is een Zweeds merk met ruim honderd jaar ervaring. Zoals veel Zweedse producten zijn Gislaved banden robuust, innovatief en betrouwbaar. Veiligheid is topprioriteit. Het merk is dan ook een van 's werelds grootste veiligheidsspecialisten in winterbanden. Ook de Gislaved zomerbanden overtuigen meer en meer consumenten in vele landen over de hele wereld.

Van oudsher staat Gislaved bekend om zijn betrouwbare winterbanden, maar ook de kwaliteit van de zomerbanden is hoog. Deze banden zijn het resultaat van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ze onderscheiden zich door een verbeterde grip, een hogere snelheid en een optimaal comfort in alle weersomstandigheden. Het stevige patroon op de band zorgt voor een grote stabiliteit. Door de uitgekiende plaatsing van de groeven in de band gaan Gislaved banden extra lang mee. Hierdoor hebben de banden meer contactoppervlak met de grond. Als gevolg van deze innovatie heeft slijtage minder kans. Gislaved introduceert dit jaar drie nieuwe typen zomerbanden: Urban Speed, Ultra Speed en Com Speed. De Urban Speed is een prima all-roundband voor de kleinere en middenklassemodellen. De band presteert goed op korte en middellange afstanden. De Ultra Speed functioneert excellent op hoge snelheden. Deze band wordt aanbevolen voor grote familiewagens en luxe voertuigen. Voor de 4x4-modellen en bestelwagens is er de Com Speed. Dit is een zeer zuinige, comfortabele en veilige band.