We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Fulda banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Fulda autobanden zijn niet alleen in hun thuisland, Duitsland, geliefd, maar ook in de rest van Europa. Dit is niet meer dan logisch, omdat ze voor veiligheid en duurzaamheid staan. Fulda begon in 1900, zoals vele bandenbedrijven, als een algemeen rubberbedrijf in een stadje dat Fulda heette. Vandaag is Fulda een van de leidende merken in Duitsland en stelt het 1.800 mensen te werk die jaarlijks 8 miljoen autobanden produceren. Met deze inzet wordt uitstekende kwaliteit geleverd voor een kleine prijs.

Een ruime keuze bij Fulda

In Duitsland vonden de ingenieurs van Fulda alle mogelijke soorten wegen en weersomstandigheden waaraan een band kan onderworpen worden, waardoor ze de perfecte uitgebalanceerde band konden ontwikkelen. En met snelwegen zonder snelheidsbeperkingen kunt u ervan op aan dat Fulda banden in alle omstandigheden optimaal presteren. Fulda produceert autobanden voor allerhande voertuigtypes, maar hun prioriteit is de ultieme autoband voor personenwagens af te leveren. Zo draagt Fulda uw veiligheid, een band met goede grip en economisch verbruik in het hoogste vaandel om u de perfecte rijervaring te leveren.

De innovatieve Fulda banden

Fulda heeft met zijn jarenlange ervaring  jaren heel wat innovatieve banden ontwikkeld. Zo werd bijvoorbeeld de Fulda Kristall Control in 2010 gelanceerd. Het is een van de winterbanden die bovengemiddeld presteert door het gebruik van de Snow Catcher technologie. Bij deze techniek blijft de sneeuw in het profiel van de band vastzitten, wat leidt tot een betere grip bij winters weer. Verder werken ze bij Fulda hard aan de duurzaamheid van hun banden. Zo krijgt de Fulda EcoControl een perfecte score dankzij zijn kortere remweg en lager brandstofverbruik.

  • Nieuwe technologieën
  • Veilig
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding