We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Firestone banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Het Amerikaanse Firestone doen al meer dan een eeuw goede zaken op de wereldwijde bandenmarkt. Zo gaat de bandengigant de geschiedenisboeken in als de bandenfabrikant die in 1906 de grootste bandenorder van die tijd binnenhaalde. Niemand minder dan Henry Ford bestelde toen 2.000 Firestone banden, een enorm grote hoeveelheid voor die tijd. Geschiedenis werd eveneens geschreven doordat Firestone als een van de eerste merken een actieve rol begon te spelen in de autosport. Dit getuigt van een innovatief beleid, met een uitstekend rijcomfort en veiligheid als topprioriteiten. Sinds de samenwerking met het Japanse Bridgestone in 1988 zijn deze kernwoorden alleen maar belangrijker geworden. Het is dan ook geen toeval dat Firestone banden geprezen worden voor hun degelijkheid.

Dat het hoogwaardige banden zijn, bewijst het verkregen ISO 9000 keurmerk dat voor een uitstekende en constante kwaliteit staat. Verder dragen de Firestone banden bij aan een beter milieu. Net als andere banden heeft de Firestone Winterhawk 2 Evo een lage CO2-uitstoot. Het model levert bovendien uitstekende remprestaties onder alle weersomstandigheden en garandeert eveneens een snelle waterafvoer. Aquaplaning is hiermee haast uitgesloten. Samen met de geringe geluidsproductie is de Winterhawk 2 Evo zonder te twijfel een topper onder de Firestone winterbanden. Welk model u ook kiest, met Firestone banden gaat u altijd veilig en zuinig op weg!