We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Evergreen Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Evergreen banden voor auto, SUV en offroad

Evergreen banden zijn een merk dat gemaakt wordt in de Engelse Evergreen banden fabriek. Evergreen banden worden gemaakt waar veiligheid, duurzaamheid en prestaties centraal staan in het ontwerp- en fabricageproces. De Evergreen-fabriek opende in 2009 waardoor het één van de modernste en meest technologisch geavanceerde bandenfabrieken in de wereld is. De Evergreen technici zijn het hoogst gekwalificeerd en hebben de meeste ervaring in de branche. De toonaangevende apparatuur zorgt er voor dat elke Evergreen band is gemaakt voor betrouwbaarheid en prestaties. Evergreen heeft zomerbanden, winterbanden, speciale SUV-banden en offroad banden. Evergreen geeft speciale garantie op de banden zodat je verzekerd kunt zijn van de kwaliteit.

Evergreen banden eenvoudig online bestellen

Wil je ook Evergreen banden gebruiken voor je auto? Bestel ze dan gemakkelijk en snel online in onze uitgebreide bandenshop op banden-guru.be. Bij ons vind je met de zoekfunctie snel de banden van Evergreen die passen onder jouw auto. Bij ons betaal je lage prijzen voor je nieuwe bandenset en bovendien kun je bij het afrekenen meteen de montage meebestellen. Profiteer ook van deze service waarbij de montage voor een vast bedrag voor je wordt uitgevoerd. Bestel direct mee en wij bezorgen je bestelling rechtstreeks bij het door jou gekozen montagepunt.