We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Double Star Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Double Star banden zijn een voordelige keuze

Double Star banden worden gemaakt in de Chinese bandenfabrieken in Qingdao en Shiyan. De belangrijkste producten van dit merk zijn radiaalbanden voor personenauto's, banden voor SUV's, radiaalbanden voor bussen en trucks banden, offroad banden voor bijvoorbeeld grondverzetmachines en speciale banden voor legervoertuigen. De banden van Double Star worden verkocht in 140 landen over de hele wereld. Van elke soort banden zijn verschillende modellen verkrijgbaar. De autobanden van Double Star voldoen aan de EU-vereisten op het gebied van labelling, dat betekent dat voor elke band informatie beschikbaar is over de grip op natte wegen, rolweerstand en het geluidsniveau. De speciale Green Star lijn bevat banden die vanaf 2020 voor 100% gemaakt worden van natuurlijke grondstoffen.

Double Star banden – een budgetvriendelijke keuze

Double Star banden zijn een prima keuze als je moet letten op je budget maar toch een goede set banden zoekt. In het assortiment van banden-guru.be vind je de producten van deze fabrikant natuurlijk ook terug. Gebruik onze zoekfunctie en je vindt meteen de juiste banden. Kies het merk Double Star en je krijgt meteen te zien welke banden van dit merk geschikt zijn. Bestellen en afrekenen gaat vervolgens heel snel. Heb je ook nog montage nodig? Regel het meteen als je afrekent. Voor een vast bedrag monteren onze montagepartners je nieuwe bandenset en wij bezorgen je bestelling rechtstreeks bij het montagepunt.