We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Delinte Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Delinte banden komen prima uit de test

Delinte zomerbanden en winterbanden is een exclusief merk van Inter-Sprint Banden BV. In het uitgebreide assortiment Delinte banden vind je altijd wel een band die voldoet aan jouw eisen en wensen. De zomerbanden van Delinte worden aangeduid met letters zoals DH2 en DH7.

De winterbanden herken je aan de letters WD, zoals de WD1 en de WD4. Ben je een sportieve rijder, dan is de Delinte D7 de band die je auto in de zomer een perfecte grip geeft bij hoge snelheden. Daarnaast kun je bij Delinte ook terecht voor all season banden en banden voor bestelwagens. De autobanden van Delinte zijn ook uitgebreid getest. Zo kwam de Delinte Thunder D7 zeer goed uit de test van het Duitse vakblad Autobild.

Bestel je Delinte autobanden online in onze shop

Wil je ook een paar Delinte autobanden uitproberen? Of ben je al fan? Als het weer tijd wordt voor zomerbanden of winterbanden, of je banden zijn erg versleten, bestel dan je nieuwe bandenset op banden-guru.be. Je vindt de Delinte banden snel met onze praktische zoekfunctie. Zoek met je kenteken of bandenmaat en je ziet meteen een lijst met alle passende autobanden. Sorteer op merk en je ziet alle Delinte banden die je kunt kopen.

Bestellen is heel eenvoudig en het gaat bovendien heel snel. Bij het afrekenen kun je de montage meteen voor een vaste lage prijs mee bestellen zodat je dat niet meer apart hoeft te regelen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.