We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Debica banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Bandenfabrikant Debica wordt opgericht in 1939, als onderdeel van een overheidsplan om in de Zuid-Poolse stad Debica voor werkgelegenheid te zorgen middels het ontwikkelen van een industriegebied. In de decennia na de Tweede Wereldoorlog maakt de Debica-fabriek een enorme uitbreiding door, uiteindelijk resulterend in een R&D-afdeling en de massaproductie van radiaal- en high-performancebanden voor personenauto's. Tegenwoordig is Goodyear de belangrijkste aandeelhouder van en investeerder in Debica banden. De banden staan bekend om hun goede kwaliteit en voordelige prijs.

Debica beperkt zich sinds de jaren 1990 niet meer alleen tot het succesvol ontwerpen en produceren van banden voor personenauto's. De firma is ook opgeklommen tot marktleider als het gaat om banden voor bestelbusjes en lichte vrachtwagens, off-roadbanden en banden voor industriële- en agrarische doeleinden. Er zijn autobanden van Debica voor de zomermaanden en voor het winterseizoen en de fabriek heeft tevens vierseizoenenbanden in zijn aanbod. Debica banden worden over de gehele wereld verkocht, met name in Europa en Noord- en Zuid-Amerika.

Van de Debica-zomerbanden staat vooral de Presto goed aangeschreven. Dit is een echte high-performanceband die de beste eigenschappen op het gebied van rijcomfort en duurzaamheid combineert en een optimale grip heeft tijdens droog weer en regen. Als het gaat om winterbanden van dit bandenmerk zijn veel autobezitters uiterst tevreden over de Frigo 2. Deze band staat garant voor een betrouwbare en stabiele wegligging op besneeuwde wegen. Wie een goede vierseizoenenband van Debica zoekt, komt al snel uit bij de Navigator 2 waarin alle vermelde pluspunten van de genoemde seizoensbanden zijn samengebracht.

De Debica Passio staat bekend voor zijn korte remweg en zijn betrouwbaar gedrag bij regen.