We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Camac Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Camac banden voor oldtimer of auto

Camac banden zijn een product van het Portugese bedrijf CNB/Camac, dat sinds 1967 bestaat. Tot 2009 is het bedrijf een paar keer van eigenaar gewisseld. De huidige bedrijfsleiders zetten in op een modernisering en uitbreiding van het aanbod aan Camac banden. In het huidige assortiment bevinden zich o.a. oldtimerbanden, all terrain banden, banden voor de industrie, voor agrarische toepassingen en radiaalbanden. Het Portugese bedrijf staat algemeen bekend om de productie van een aantal ongewone banden voor auto's die moeilijk te verkrijgen zijn. Eigenaars van oldtimers en klassiekers uit de jaren '50 en '60 zullen waarderen dat deze klassieke bandenfabrikant na een korte stop weer is opgestart. Het is immers niet makkelijk om producten te verkrijgen die niet alleen goed passen, maar ook van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast maakt Camac ook banden voor autoracing op zowel droge als natte circuits.

Camac banden, vrij uniek

Zoek je ook een paar Camac banden voor je auto of oldtimer? Dan bestel je deze natuurlijk voordelig op banden-guru.be. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan Camac banden voor een lage prijs. Onze online shop is altijd geopend, je kunt dus bestellen waar en wanneer je maar wilt.