We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

BF Goodrich Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

BF Goodrich banden, een bijna mythische geschiedenis

BF Goodrich banden heeft een lange en bewogen geschiedenis. In 1870 werd deze onderneming opgericht met behulp van een aantal lokale investeerders als de allereerste bandenfabrikant in de Verenigde Staten. De zoon van de oprichter koos er een aantal jaar later voor om het eerste onderzoekscentrum van de Verenigde Staten op het gebied van banden op te zetten. Hier plukten ze al snel de vruchten van. BF Goodrich mocht bijvoorbeeld de eerste Ford Model A van banden voorzien. Vandaag de dag bent u het die van al dit onderzoek de vruchten plukt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ruime keuze aan BF Goodrich 4x4 banden voor de beste prijs. Maar kijkt u gerust ook elders, u zult zien dat wij de goedkoopste zijn.

BF Goodrich banden eenvoudig en snel online bestellen.

Zoals u ziet bent u voor BF Goodrich banden op banden-guru.be aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment met banden voor ieder weertype of terrein. Mocht u overigens interesse hebben in een wat goedkoper alternatief voor 4x4 banden dan kunnen we u ook Maxxis aanraden. Kijk verder op de site voor meer informatie over deze banden. Bestelt u bij ons dan bezorgen we gratis en snel. En met meer dan 300 montagepartners verspreid over Nederland helpen we u graag met de montage van de nieuwe banden.