We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Apollo banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Apollo banden worden op vaderlandse bodem gemaakt, door Vredestein B.V. in Enschede, een bedrijf dat al 100 jaar bestaat. Vredestein geniet internationale bekendheid en erkenning wat autobanden, fietsbanden en banden voor landbouwvoertuigen betreft. Bij autofabrikanten staan Vredestein banden hoog aangeschreven omdat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Vredestein heeft veiligheid hoog in het vaandel en stelt haar testbanen in Enschede veelvuldig open voor bandentesten. BOVAG en Vox maakten er o.a. gebruik van bij het testen van winterbanden. Het gebruik van winterbanden is in Nederland niet verplicht, maar bij ijs en sneeuw is het veiliger rijden met winterbanden. Vredestein is zich daar als Nederlandse onderneming van bewust en brengt de kwalitatief hoge en veilige Apollo banden op de markt.

Deze fabrikant is zeker geen kleine speler op de markt. Jaarlijks produceert Apollo Vredestein B.V. ruim 6 miljoen zomer-, winter- en  all season banden.  Daarnaast worden in Nederland hoogwaardige landbouwbanden gefabriceerd. Banden voor tweewielers worden in het Verre Oosten door gespecialiseerde bedrijven geproduceerd.
Apollo Vredestein B.V. heeft in totaal veertien verkooporganisaties, welke zich in 18 landen bevinden en daardoor zeer bekend in Europa, de VS en Canada.

Apollo banden zijn uitgebreid getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een goed voorbeeld hiervan is de Apollo Acelere winterband, deze band behoort namelijk tot de best geteste winterbanden van 2011. Dit is onderzocht door de Duitse televisie zender VOX in 2011. Deze winterband (205/55/R16) behaald op natte ondergronden op overtuigende wijze het beste remresultaat. Daarnaast is ook op droge wegen de remafstand van de Apollo Acelere Winter het kortst, dit met een behoorlijk verschil ten opzichte van de concurrentie.