We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Achilles Banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Achilles banden – voordelige keus

Achilles banden worden gemaakt en verkocht door autobandenfabrikant PT Multistrada Arah Sarana (MASA). Dit Indonesische bedrijf werd opgericht in 1991. In 1994 begon de fabriek met de productie van autobanden en het aantal verkochte eenheden per jaar groeide snel. MASA zocht eerst technische bijstand van de wereldwijd opererende fabrikant Pirelli (1991-1994), gevolgd door een soortgelijke overeenkomst met Continental (1994-2000). Door de jaren heen heeft het bedrijf diverse certificaten behaald voor kwaliteitsborging, zoals ISO 9001. Achilles banden zijn gemaakt om te concurreren met high-end prestatiebanden van grote fabrikanten. Hierbij wordt gsetreefd naar een band van hoge kwaliteit, gemaakt met de nieuwste techologie. Het assortiment wordt verder gespecialiseerd en uitgebreid met bijvoorbeeld winterbanden.

Achilles banden – prestaties voor een lage prijs

Wil je ook Achilles banden onder je auto? Koop ze dan voordelig op banden-guru.be en bespaar meteen vele euro's op je volgende bandenwissel. In onze online shop vind je snel de juiste banden in onze grote voorraad door gebruik te maken van onze zoekfunctie. Hiermee heb je in een paar tellen de juiste banden gevonden. Bestel je een complete bandenset, dan is verzending gratis. Kies je bovendien voor montage door één van onze montagepartners, dan bezorgen wij de banden daar.