We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus

Accelera banden

Super eenvoudig bestellen
Icons-a
Selecteer Maat
Icons-b
Kies band
Icons-c
Bestellen

Accelera banden topklasse voor een spotprijs

Accelera banden van het gevestigde Amerikaanse bandenbedrijf Accelera worden gemaakt voor ultieme prestaties en veiligheid. Het bedrijf heeft een aantal interessante technologieën op zijn naam staan die in-house zijn ontwikkeld, zoals een uitstaande rim die de band beschermt tegen beschadiging van stoepranden en andere lage objecten. Daarnaast past het technieken toe als nylon zonder naden en een zeer fijne staaldraad binnenband die slijtage effectief tegengaan. Accelera gebuikt siliconen in al zijn producten om aquaplaning tegen te gaan. Deze banden absorberen de grootste plaatselijk schokken op het materiaal zonder moeite. Alle aspecten van het productieproces zijn verregaand geautomatiseerd. banden-guru.be levert een aantal van de best presterende en best verkopende producten van het merk online en bezorgt ze snel bij u thuis of bij uw garage.

Groot kwaliteitsassortiment

Accelera draagt als geen ander merk bij aan de kwaliteit van ons assortiment. Daarnaast ligt het merk voorop als het gaat om het toepassen van nieuwe technologieën. Accelera past zijn innovatieve technieken in zijn gehele productielijn toe, en niet alleen in een aantal premium producten. Wij zijn altijd zeer onder de indruk van dit bedrijf, maar lees vooral ook zelf de reviews en testresultaten in de vakliteratuur!